Tuesday, December 28, 2010

love

Love is patient; love is kind.
Love is not envious or boastful or arrogant or rude.
It does not insist on its own way: it is not irritable or resentful;
it does not rejoice in wrong doing, but rejoices in truth.
Love bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things.
And now faith, hope, and love abide,
and the greatest of these is love.

Tuesday, December 21, 2010

pertandingan blog paling superb :)


syaratSyarat :

  1. Terbuka kepada Malaysian Blogger yang tinggal di Malaysia only . Kalau korang tinggal kat luar negara, payah nak post hadiah .
  2. Kena follow blog Aisyah dan Izzah dulu . Kalau tak nak follow pun takpe tapi make sure korang salu update ngan blog kitaorang okeyy ?
  3. Mesti ada blog . Kalau takda blog, takdalah contest dan hadiah . :)
  4. Buat satu entry bertajuk Pertandingan Blog Paling Superb ! Copy entry dan banner ini .
  5. Tinggalkan URL blog, emel & nama korang di blog aisyah sahaja . Click tab Contest. Kalau korang nampak Pertandingan Blog Paling Superb !, click and then tinggalkan URL blog, emel dan nama penuh di ruangan komen .
  6. Hadiah Misteri menanti anda !
  7. Had penyertaan : 200 blogger yang awal mendaftar saja boleh ikut .
  8. Hanya 3 blogger sahaja dipilih !
  9. Kalau ada apa2 perubahan akan diberitahu nanti .
  10. Tag kengkawan anda juga ! Tag lah seramai mana yang korang nak . Tak nak tag pun tak pe .
TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 21 FEBRUARY 2011, 11.59 mala
♥ I WANT A GUY ♥

1.who will be there EVERYTIME i need him

2.who will treat me like a PRINCESS

3.who will never LEAVE ME ALONE

4.who will SING for me when i'm sad

......5.who will tell me i'm BEAUTIFUL even if i'm at my worst

6.who will SUPRISE me everyday

7.who will PROTECT me

8.who will TRUST ME and LOVE ME for who i am

9.who will never SAY SORRY because he'll never hurt me

Saturday, December 18, 2010

When you walked into my life,
There was something I just couldn't hide.
The look in your eyes
The smile on your face
The touch of your hands

I am really happy to have you
I wish you could be here with me
Every day, every minute, every second

You bring love to my heart,
We'll never grow apart.
The sound of your breath just touching my skin,
You make my heart spiral and spin.
There is nothing about you I despise

You are everything in my life
Thoughts of you is what keeps me warm at night
You are the one who brings light to my soul
You are everything that make me whole

You make me more than I ever thought I could be.
In a box my heart has been.
Only you hold the key.
Your voice is the sweetest song my soul has ever heard

Wednesday, December 15, 2010

for the rest of my life =)

praise Allah for sending me you my love
You found me home and sail with me
And I`m here with you
Now let me let you know
You`ve opened my heart
I was always thinking that love was wrong
But everything was changed when you came along
OOOOO
And theres a couple words I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife and my friend and my strength
And I pray we`re together eternally
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO
And theres a couple word I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart now that you`re here
Infront of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart

Sunday, December 12, 2010

WHEN U LUV ME.
PROMISE TO TC ME!!
DON'T MAKE ME CRY!!
DON'T BROKEN MY HEART!
I NEVER LET YOU GO!!
YOU FIRST LUV & LAST LUV!!

P/S:to my dear.sje je ni~jgn pikir yg awk tuh ade bt salah.haha~

~YOU~

MISS YOU.
WHEN I MISS YOU,
MY HEART FEELS THE HEAT,
WHEN I AM WITH YOU,EVERY
MOMENT BECOMES SWEET


P/s:amik dri fb~hoho~

Friday, December 10, 2010

love will have it's way~ ='(

You know I love you, you know I care,
And hopefully you know I'll always be there.
If you come back from time away,
I'll pray to god your here to stay.
The time apart made my love stronger,
But sadly yours began to wonder.
And now I'm left in a puddle of tears,
As I realize my deepest fears.
My life is a wreck and so is my home,
All because you have gone.
A part of me has left this place,
An unwanted look upon my face.
I look back on the day we met,
The best day of my life I bet.
I love you more than you know,
I keep asking myself why did you go?
You left me on my own again,
My heart crying in pain.
We were in love we felt so high,
But now it's time to say goodbye.
As they lower is casket in to the ground,
I hear sniffing and crying all around.
I cant believe you had to die,
The rest of my life will now be a lie.
I've lost my one and only true love,
He's restricted to watch up above.
My life is not worth living anymore,
I'm going to walk through that open door.
You were calling my name,
It was driving me insane.
Your life has gone and so must mine,
I slit my wrists line by line.
As I lay there on the floor,
I pray to go through that open door.
We will be together again,
No more aching pain,
Our love will have it's way.
I'll love you more day by day,

Wednesday, December 8, 2010

light in my heart

will wake up every morning to your touch that some blessing has come to me, has made into my way.
Having the best time with you and feeling most joy with the warmth of your soul.
This is nothing less, just something more into what i wanted.
Till this day that hits the night so rapidly, don't let I be alone through this night I can't forget.
I must not say that can lose you out of my sight.
Feeling this night, it seems the spirits haven't left me yet but you are the light in my heart.

the reason~~

i’m sorry that i hurt you
it’s something i must live with everyday
and all the pain i put you through
i wish that i could take it all the way
and be the one who catches all your tears
that’s why i need you to hear

i’ve found the reason for me
to change who i used to be
a reason to start over new
and the reason is you

and the reason is you
and the reason is you
and the reason is you

i’m not a perfect person
i never meant to do those thing to you
and so i have to say before i go
that’s i just want you to know

i’ve found the reason for me
to change who i used to be
a reason to start over new
and the reason is you

i’ve found the reason to show
a side of me you didn’t know
a reason for all that i do
and the reason is you

Tuesday, December 7, 2010

u???

i luv u more than u love me
i miss u more than u miss me
i cre about u more than u cre about me..

is it true?

Sunday, December 5, 2010

i am belongs to you

I have you on my body
I have you in my heart
I think of you every minute
I cry when we're apart

I wonder if you'll stay with me
Everyday and every night
When we have our good times
And when we have our fights

I don't care what you look like
Because we all grow old
I'll never do anything to hurt you
Because I'd never want to give you a reason to go

I promise to be patient
To take time as it comes
I'll walk to the altar with you
Even though I want to run

I've loved others before
But never quite like this
You filled up places of my heart
That I never knew exist

There's no more reason to wonder
Why I love you so
Because all the words you do not hear
Are the ones you already know



Thursday, December 2, 2010

You're My Great Longing

The only thing i want from you is love
Love to fill my craving heart
Only you can make all things right
My feelings and my life
I'm too lost in you
Deep inside of me you're the breath
The blood that flows through my Veins
You're my body ,my soul
My sweetheart,my only love
You made my life so colorful
The rainbow in my heaven
With you i feel like at the cloud eleven.
My love has not dissipated
Nor has it roamed free
I keep it very safe
Right here with me

I share it with you
Across the great plane
In hopes that maybe
It will ease my pain

This love is fragile
Tends to be rare
Hold it close to you
It's only fair

When confronted
Remember this part
No matter what
You have my heart

love

Words that cannot be spoken
like the blind that cannot see.
But just tho it cant be seen
or said
doesnt mean
its not lingering.
Chanting its powers
upon young hearts.
Like an addiction
that traps
and holds tightly
in its fates.
More than a ravenous soul
can burden or bear.
But as a gift
from heaven alone
in the form of a feeling
as latent
and gentle as the wind.
Touched by an angel
and forever more.

Tuesday, November 30, 2010

lelaki~


Apabila seorang lelaki benar-benar jatuh cinta dan setia pada kekasihnya dengan ikhlas, perubahan sikapnya dapat dilihat dengan jelas. Hati lelaki yang dianggap keras selama ini, tiba-tiba menjadi selembut kapas. Bahkan lelaki yang mabuk cinta sanggup berkorban dan melakukan apa sahaja untuk kekasihnya. Sekeras manapun hati lelaki ia akan mengalirkan air mata apabila hatinya dilukai. Namun kaum wanita janganlah mengambil kesempatan di atas pengorbanan yang dilakukan lelaki untuk mu itu.Sekiranya kamu menyedari teman lelaki kamu sentiasa bersungguh-sungguh melakukan sesuatu untuk kamu dengan rela hati, nyata kamu tidak silap memilih teman hidup. Situasi ini terang-terangan sudah menjelaskan perkara sebenar. Dia bukanlah jenis orang yang berdamping denganmu sekadar suka-suka ataupun untuk mengambil kesempatan,tetapi atas dasar cinta yang sebenar. Betapa beruntungnya kamu.Selain itu, jika teman lelakimu sentiasa buat hatimu senang dan terhibur, itu tandanya dia inginkan perhubungan yang serius daripada kamu. Sudah tentu dalam sesebuah hubungan kita inginkan sesuatu kenangan yang manis untuk dikenang. Jadi tidak hairanlah lelaki sebegini sentiasa inginkan suasana ceria setiap kali berdampingan dengan orang yang dianggap istimewa dalam hidupnya. Padanya, sudah menjadi tanggungjawabnya untuk membuatkan hati orang yang disayangi sentiasa senang dan terhibur.Jangan kamu anggap teman lelakimu seorang yang kuat membebel sekiranya setiap masa dia cuba memberi kamu nasihat. Ingat, nasihat bermaksud mengingati. Dia akan sentiasa mengingati orang yang dia sayangi agar hubungan yang terjalin berjalan lancar tanpa sebarang masalah. Itu tandanya dia amat menyayangi perhubungan di antara kamu. Jadi, terbukalah mendengar nasihatnya.Cemburu! Satu sikap yang paling tidak disukai oleh kebanyakan insan yang bercinta. Namun jika diamati, cemburu sebenarnya tanda seseorang itu terlalu menyayangi kamu dan tidak mahu hati kamu berubah. Bukan bermaksud dia ingin mengongkong kebebasanmu, tetapi dia cuba mengambil berat setiap apa yang dilakukan oleh kekasihnya pada setiap inci. Jika kamu setia padanya, tidak salahkan dia cemburu asalkan tidak cemburu buta!Jika sudah sayang, macam-macam akan kamu fikirkan termasuklah bimbang akan kehilanganya. Begitu juga jika teman lelakimu menyatakan dia selalu memikir dan risaukan kesudahan hubungan kamu. Ini bermakna dia selalu fikirkan mengenai hubungan kamu dan bagaimana untuk menyelamatkannya dari berakhir begitu sahaja. Kalau boleh biarlah ke jinjang pelamin, baru berbaloi!Kamu pasti pernah melalui situasi di mana teman lelakimu marah dan sentiasa curiga setiap kali kamu bercerita atau berjumpa mengenai lelaki lain di hadapannya. Jangan risau. Bukan bermakna si dia ingin mengongkong perjalanan hidupmu, tetapi risau sekiranya kamu mula berpaling tadah apalagi setelah berjumpa dengan lelaki yang boleh menjadi pencabar terdekatnya. Ini tandanya cintanya begitu mendalam terhadap mu..Ada juga lelaki yang cepat berasa sensitif dan mudah marah sekiranya apa yang diperkatakannya tidak diambil perhatian, lebihlebih lagi dari orang yang dia sayangi. Baginya kamu bersikap acuh tidak acuh. Hal ini boleh menimbulkan perasaan cemburu meluap-luap, tambahan pula sekiranya kamu boleh menjadi pendengar setia apabila berdampingan dengan orang lain. Pasti dia merasakan dirinya tidak berguna pada kamu.Lucu tapi hakikatnya begitulah apabila teman lelakimu berperangai tidak ubah seperti anak-anak kecil semata-mata untuk mendapat perhatian daripadamu. Si dia mahu bermanja dan inginkan kekasih hatinya melayannya lebih daripada orang lain yang pernah kamu sayang. Kalau dia merajuk hati, sesekali cubalah untuk memujuknya. Jangan pula kamu sangka manjanya itu mengada-ngada. Bukan senang lelaki sanggup mengubah sikap machonya kepada seorang lelaki yang berperawakan manja. Hanya untuk orang yang disayangi sahaja.Kamu hadapi masalah dan orang pertama yang datang membantumu adalah teman lelakimu. Tandanya dia tidak mahu melihat kamu susah dan rasa bertanggungjawab untuk membantu. Si dia akan menjadi orang yang paling rajin dan sanggup melakukan apa sahaja asalkan kamu senang dan tidak dibebani kerja ataupun masalah. Beruntungnya!Kamu memberitahunya yang kamu akan ke satu-satu tempat untuk satu jangka masa yang agak lama. Tiba-tiba dia jadi menggelabah dan tidak menentu. Itu tandanya si dia langsung tidak boleh berjauhan darimu dan kamu tidak perlu ragu lagi tentang kesetiaannya.Sekiranya teman lelakimu sentiasa bertanyakan soalan yang sama, “you masih sayang i?”, jangan anggap itu satu persoalan yang membosankan. Itu tandanya si dia tidak mahu kasih sayang kamu kepadanya menjadi luntur. Sebab itulah, kalimah tersebut sentiasa diulang-ulang agar kamu tahu betapa si dia sentiasa mahu kamu ingat diri kamu sudah dimiliki olehnya.Si dia sanggup menitiskan air mata demi kekasihnya.. Bukan semua lelaki anggup menitiskan air mata hanya untuk seorang perempuan. Tidakkah kamu terharu melihat seorang lelaki yang sanggup menitiskan air mata demi kamu. Itu membuktikan cintanya begitu kuat buatmu.Dan pengorbanan paling besar sekal gus menjelaskan lagi betapa si dia menyayangi dirimu apabila teman lelakimu lebih mementingkan diri kamu berbanding dirinya. Apa sahaja yang dilakukan semata-mata untuk mu. Asalkan kamu sentiasa selesa dan berasa selamat setiap kali bersama dirinya. Jadi, HARGAILAH Lelaki dan terimalah mereka seadanya…. Berilah diri kamu peluang untuk kembali mencintai seseorang yang bergelar LELAKI.

PUTUS BY MELDA AHMAD~

aku duduk sendirian di kamarku,
menangis kesepian kernamu,
kau tinggalkan aku,
kau cari yang len,
tergamakmu merobek hatiku.
tapi setelah kau pegi aku
mendapat lebih baik drmu,
dia hargai aku,
dia sygi aku
lebih drpdmu,
aku ingin kau tahu betapa ku gembira,
tidak lg bersamamu,
namun pastinyer nnt kau akan sedari,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku….

you're perfect for me =)

Kau adalah darahku

Kau adalah jantungku

Kau adlah hidup ku lengkapi diriku oh sayang engkau begitu sempurna .. sempurna

Kau genggam tanganku saat diriku lemah dan terjatuhk

Kau bisikkan dan hapus semua sesalku

Janganlah kau tinggalkan dirikutak kan mampu menghadapi semua

Hanya bersamamu ku akan bisa

Saturday, November 27, 2010

you are mine =)

huhu..akhirnye.tetttttttttt.haha..28 november bersamaan pada pukul 1.00 pgi you are mine..ceh.haha..btw thanks sngt2.i love u <3
dont fall in love with somebody who doesnt love you back.......
I LOVE U SO MUCH.ILY <3

Friday, November 26, 2010

not simple :(

There is so much I want to share with you,
But my words are lost within me
I have so many emotions
How do I make you see

Life is not that simple
Hear this from my heart
Our love will concur all
As we stand here at the start.

Not speaking to you is killing me
You there and me here
But one day soon that will change
And I will finally have you near.

wait.wait.wait.wait.. =)

ku bkn tidak mahu terima~... ku hanye tkot ku tidak mampu mmberikn yg di iginkn..


ayt ni seriusly mkn dlm wow...haha...
this song sama situasi ngan aq.haaha

suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

haha..just wait.wait.wait...wktunye msti ad kate ptus..anta ye atau tidk..just redha dgn ape kptusannnye..btw best gila mmipi smlm..mcm yg diingan..but mimpi hnyelah skdr mimpi..~aq hrp ia mnjdi knyataan~

Wednesday, November 17, 2010

i love u =)

I love your soft kisses.
I love your soft touch.
I love the way you bite your lip.
I love you soooooo much.

I love the way you look at me.
I love the way you smile.
I love the way you're shy sometimes,
Every once and a while.

I love it when you look at me,
When I'm not looking at you.
You think I do not realize it,
But really...I do.

I love the way you cuddle.
I love the way you sleep.
I love the way you rub your neck,
When you are thinking so deep.

I love all of you,
Your nose, your lips, your hair, your feet.
I will never stop loving you.
You are so amazingly sweet.

I love that I love you.
I have loved you from the very start.
I LOVE ALL OF YOU,
I now hand you the key to my heart.

Tuesday, November 16, 2010

tpi?

  • .wlupun awak x sempurna.tpi bg sy awk dah cukp sempurna dimata sy.
  • wlupun awk xd la ensem mcm aidil(pemain bola) .tpi bgi sy awk lah insan yg pling ensem sy prnh jmpe
  • wlupun awk x la se famous justin bieber tpi ckup la famous dkt hati sy
  • wlupun awk xla pndi mcm alexander tpi bgi sy awk lah orng yg pling cemerlang sy pnh jmpe
  • wlupun awk xd la baek mcm abg saya(pasan) tpi bg sy awk lah laki yg pling baek
  • wlupun awk xd mata yg mnarik mcm mona lisa tpi bg sy mate awk dah ckup bt sy melting
  • wlupun awk xla kaya mcm Carlos Slim Helu tpi bg saya,sye x prlukan kekayaan mcm tu.
  • wlupun awk x rmntik mcm ayh sy tpi klu sy ngajuk awk snggup bt pape


p/s:sye tau saya x lyk trima orng mcm awk sbb awk baek..sy x baek mne pun..tpi an awk sy cbe bt yg terbaik n
cbe dpt kan awk =)

Monday, November 15, 2010

only u =)

I have seen you a million times
And every time I see you
I fall in love with you all over again
My heart starts to race
My frown turns into a smile
And all my worries are now in my past
When you smile at me my heart melts
You give the sweetest hugs
Every time you hug me
Your smile is like a new day
Your sense of humour is like no other
The ability you have to make me smile
Is all you need you love me
Your laugh is so soft and sweet
Just looking in your eyes
Makes me melt inside
Your lips look so soft
Soft enough to kiss
You, yourself relive me from all pain
Your hands are as soft as a pillow
The way you comfort me is amazing
Every time we say good-bye
I start to cry
I say good-bye to you too many times
I said good-bye to you a million times.

Sunday, November 14, 2010

you my love

I count the hours,
I count the days.
How much I miss you,
I count the ways.

I miss your voice,
I miss your touch.
And I miss the face,
That I love so much.

How to describe it,
There is now way.
I walk around,
In a permanent daze.

I long to feel,
Your warm embrace.
And to see a smile,
Upon your face.

I will not sleep,
Won't close one eye.
Until you're home,
Safe and alive.

While you're overseas,
And I'm safe at home.
I think of you out there,
In danger and alone.

This is the life you've chosen,
And I can't change your mind.
You've found your inner bravery,
And now I must find mine.

I miss you so much,
To the moon and the stars.
And this feeling will go on,
Until you're safe in my arms.

*

Friday, November 12, 2010

sy syg allah :)

aq mmng jtuh cinta..jtuh cinta kpade ALLAH..jtuh cinta pde manusia tkut kcewa..tpi klu kpade allah.aq x akan kcewa wlupun skali..allah sentiasa menguji umatnye dgn pelbagai cbran.allah menguji umatnye dngn pelbagai cre..stiap bnde yg diuji tuh msti ade jln penyelesaian n ade hikmah nye sndri.xd prob yg x dpt diselesaikan..sssghnye allah maha mngetahui..

i like u :)

sorng lagi tau spe mahluk allah yg aq ske tuh..ergh..rahsia2..jgn la smpi kantoi..tkut gila klu kantoi..
to abg ****:snyp2..haha...susshhhhh...klu trkantoi..wa...haha..

fara:i like someone
he:who?
fara:wait2..i love someone
he:can you tell me?
fara:yeah,but you can't laugh
he:okay,i won't.just tell me
fara:it starrs with * and ends in * also
he:really?i love that person also :)

p/s:haha..spe la 'he' tukan...tp ini hnye angan2..hahaa.

Thursday, November 11, 2010

love!

Love is patient; love is kind.
Love is not envious or boastful or arrogant or rude.
It does not insist on its own way: it is not irritable or resentful;
it does not rejoice in wrong doing, but rejoices in truth.
Love bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things.
And now faith, hope, and love abide,
and the greatest of these is love.

SELAMAT MALAM

S-Seandainya
E-Engkau
L-Lebih kenal
A-Akan diriku
M-Maka aku
A-Akan
T-Tersenyum
M-Manis utkmu
A-Agar engkau
L-Lebih tahu
A-Aku sentiasa
M-Merinduimu

kish ku

yeh..mle blik blog ni..haha...but not psl my ex dah...omg..mcm mne aq blh jtuh hati ngan dye..x diduga..x ku sngke...argh,but aq x kan bgi tau dye..biar la aq srng je tau...tpi bkn aq srng..ad sorang akk yg aku syg iaitu akk siti norfatin..huhu..secret akk..haha..wait 4 him.ngee..gaga..fall in love lorh..haha..merepek!fara snyp la..bt mlu je klu tau <3

Saturday, June 12, 2010

. All I care about is being with you forever.
2. All the gold and diamond in the world are not enough to buy the love I have for you.
3. God created you for just for me.
4. I am addicted to your love.
5. I am crazy about you.
6. I cannot live without you.
7. I cannot stop thinking about you.
8. I did not mean to hurt your feelings.
9. I do not want to wake up from this wonderful dream with you.
10. I feel safe when I am with you.
11. I get lost in ecstasy when you make love to me.
12. I have finally discovered true love – you.
13. I love talking to you.
14. I love the way you make love to me.
15. I miss your hugs and kisses when we are apart.
16. I thank God for the day he brought you into my life.
17. I want to spend forever with you.
18. I will give anything to be with you.
19. I will give you my heart, my body, and my soul.
20. I will go with you to the ends of the world as long as you keep loving me.
21. I will rather be broke than trade your love for a million dollars.
22. I will travel a thousand miles to be with you.
23. I wish God had brought you to me sooner.
24. If anything happens to you, I will go crazy.
25. If I could I would make love to you a thousand times.
26. If I had to live life over again, I would live it with you.
27. If loving you is a sin, then let me be guilty.
28. If our love is blind, then I never want it to see the light of day.
29. Life without you will be like going to sleep and never having sweet dreams.
30. Loving you feels like heaven.
31. Loving you has made life even sweeter.
32. Loving you has made my life so full of joy and happiness.
33. My heart cries when we are apart.
34. You are my love, my heart, and my life.
35. No man has loved me the way you love me.
36. Nothing will ever stop me from loving you.
37. Ooh sweetie, you are so good to me.
38. Your warm hugs and your tender kisses are more precious than gold.
39. Talking to you is like sipping the most delicious wine – I want it to last forever.
40. The times we spend together are like precious gems that money cannot buy.
41. Time stops when you hold me in your arms.
42. When I am with you, my troubles seem to melt away.
43. When I look at you I see a man that I find irresistible.
44. Words are not enough to express how much I love you.
45. You are my prince.
46. You are my soul mate.
47. You are the most important person in my life.
48. You are the music that makes my heart sing.
49. You are the only man I ever want in my life.
50. You are the other half that makes me feel whole.
51. You are the perfect man for me.
52. You are the sweetest man I know.
53. You bring nothing but love, peace, joy, and happiness to my soul.
54. You bring so much joy and happiness to my life.
55. You love me gently.
56. You make me feel like a woman.
57. You make me feel so good I want to kiss you from your head to your toe.
58. You make me want you more each day.
59. You treat me like a princess and I love you with all my heart.
60. Your are the kindest man I know.
61. Your caring words touch the deepest part of me.
62. Your hugs and kisses melt my heart like chocolate ice cream on a warm summer day.
63. Your kisses are like warm chocolate on a cold winter night.
64. Your kisses are so good I feel tingles all over.
65. Your love is like a solid rock that will never break.
66. Your love is so good I can’t get away even if I wanted to.
67. Your love warms my heart like the glow of a candle light in a midsummer night’s dream.
68. Your loving whispers in a moon-lit night are like soothing wine, they put me in the mood.
69. Your smile is so comforting it makes my tears go away.
70. Your gentle touch sends chills up and down my spine.

Tuesday, June 8, 2010

why????

One. I Love North for beauty, I love the warmth of your love bukn because I love not because of your love, I love that you love

2. I hate that you love and love because I hate, now I realize that I can not hate if I did not love ..

3. Why do you love when I am not beautiful? Why do you love when I do not know?Why do you love when I overweight? But worse, why I can love?

4. I went all over the world but you only find one person who captured my heart.not even your second and third just ordinary people ..

5. Presence my light, my quiet warmth of your love treat, cure your wound tenderness I, comforting familiarity you are healing me restless ..

6. Far there is a separate space, away there two separate hearts .. when there is much that unsettled feeling, as long there is a restless soul, as far as it is nostalgic bygones...

Saturday, May 29, 2010

erm..j=huhu

1. From where comes love
of SMS down to the heart ..

2. Suppose you could see my heart
If only you could read my mind
How much space shadow soul full of yourself,
Decorate the day-hariku
Smile and your voice, my soul teduhkan
I love the kesungguhanmu

3. If I can sort alphabetically, I want to park close to U of I


4. Hello .. U have not plaster? I hurt worse because of falling in love with U!

5. Hello ..
I am a thief
and here I want to steal you heart!

6. U to my doctor? Because I sprained foot fell in love with U!

7. I want to spend u Hacks sweets ..
I understand that means?
H-Only
A-I
C-Love
K-Love
S-A

8. Expression of love Like a wind ..
detained pain.
released ashamed.
I go out .. fuhhh! Relief!

9. If you live to be 100 years old.
I just want to live to 99 years because I am not willing to live without you

10. Below I list I do not like you ttg
1 ..
2
3 ..
4
What do I do? I love all ttg you!
Press down if you longed for.
Press the left if still miss ..
Again.
Again.
They're hit again?
It seems very nostalgic ..
I also merinduimu

11. Let the past be the laluku, and you become present and Kebon time.

12. If love is like a disease, I do not want to eat ubat.Biar I suffer these diseases krn I want you to know how much I love you!

13. Org says we only fall in love once. But every time I hear your voice, I fell in love again!

14. I felt a little self-dihatikuianya like coal. Every time I see it, this coal goes on and it was so special because I love KAU!

15. What is love to read?
Not necessary. Then you kukirim SMS, professes to not have to.

16. Imprisonment in case your heart, let me rest of my life in jail in your heart

17. God gives love in my heart, and I give it to you. Please do not be left to others.

18. I want you to know I menyintaimu hipokritbukan sincere heart .. not fake .. not no love interest.
This is love without conditions.
I am so menyintaimu ..

19. Love will be lost if taken org. Love will die if grasped firmly. How harusku memegangmu? What perluku continue or release?

20. How beautiful were the words, I can state the same for you my love

21. God gives love in my heart, and I give it to you. Please do not be left to others.

22. Love is not like paper ..
I always love the coal goes
and the flaming blown you desire ..

23. If I love a kesalahanbiar guilty. Love you very strong and will kuperjuangkan life demimu

24. We love all mine. But believe me it is not at all reduce padamu.Kau love is special in human life

25. I can not live without you ..
because're nyawaku

26. If you love it .. I was taxed the highest tax payer!

27. Love is the most beautiful thing I had happen in my life.
Where might I forget days of my life. You're Love's first and last.

28. Tears for his first sacrifice,
Water points for parents 1penghormatan,
Tears for lovers 1penyesalan,
He tears as a blessing.

29.
() ()
(;
(O) I kan,
(,()() Always
Kat do you remember ..
tiap2 night
your voice
you funny
Sumer la ..
() ()
(() () Rindunye ..!
()
(() () anggur_fara

ShoutMix chat widget